,

SEWA KERETA BANDUNG

 Sewa Kereta Bandung – Perkhidmatan Pengangkutan Dtrans Tour & Travel. Sewa Kereta Terbaik dan Boleh Dipercayai di Kota Bandung.

Dtrans Tour & Travel adalah perkhidmatan Kereta Bandung yang boleh dipercayai, profesional, mesra dan selesa untuk keluarga atau syarikat anda.kami juga menerima drop off / lapangan terbang, lawatan bandung citytour, tour bandung barat, bandung selatan atau wilayah dan kota-kota lain dengan harga rendah.

SEWA KERETA BANDUNG – SEWA MOBIL BANDUNG – SEWA HIACE BANDUNG – SEWA KERETA BANDUNG – KERETA SEWA BANDUNG – SEWA BUS BANDUNG – SEWA ELF BANDUNG – SEWA VAN BANDUNG – SEWA MOBIL PENGANTIN BANDUNG – TOUR & TRAVEL BANDUNG , WA/PHONE 087821857343/082117289848

dtrans.tourtravel – menyediakan perkhidmatan sewa kereta Hiace termurah di Bandung.

Oleh itu, jika anda memerlukan sebuah armada untuk ke Bandung atau di luar bandar, sila lawati kami untuk mendapatkan armada kereta terbaik dari kami.

Menggunakan armada Hiace untuk melawat Bandung dan sekitarnya adalah manfaat untuk anda.

Kerana ia akan memberikan jaminan keselesaan semasa perjalanan.  Bandung dikenali sebagai kota yang mempunyai banyak tempat masakan yang baik untuk dicoba, sehingga anda memerlukan armada yang kuat dan kuat untuk mengunjunginya. Di samping itu, Toyota Hiace dengan kandungan banyak penumpang, akan sangat membantu anda yang suka membeli cenderahati di Bandung.

Anda boleh mendapatkan maklumat lanjut mengenai kami. Apa armada yang kami sediakan, tarif harga dan juga bagaimana mudah untuk melakukan penyewaan kereta di tempat kami. Perkara paling penting yang perlu anda ketahui adalah mengapa kami dikatakan murah perkhidmatan sewa kereta Hiace di Bandung, kerana harga yang kami berikan dapat dirundingkan.

Anda tidak perlu takut untuk merasakan tarif sewa anda terlalu mahal.Kami faham setiap kehendak dan keperluan pelanggan. Semoga perjalanan anda ke Bandung telah menghabiskan banyak wang, jadi kami menawarkan perkhidmatan sewa kereta murah Hiace di Bandung untuk anda lebih mudah di kota ini.

Atau kunjungi Dtrans Office :

Adress Jl. Golf Cisaranten Wetan No 21 Bandung

Telefon Tempahan 0878 2185 7343 (WA)

E-mel info@Dtrans-tourtravel.com

 dtrans.tourtravel

 Dtrans

@dtrans_t

dtrans-tourtravel

Our Story

D Trans Tour and Travel yang ditubuhkan sejak tahun 2015, mula beroperasi pada 2016 sebagai perkhidmatan sewa kereta

Hingga sekarang Dtrans telah dipercayai oleh para pelanggan kami sebagai perkhidmatan sewa kereta bandung yang berpatutan.

Hari berubah setiap perkhidmatan yang kami tambah untuk mewujudkan keselesaan untuk pelanggan, waktu yang lama kami menyediakan kereta terbaru untuk memenuhi setiap keinginan pelanggan

Our Mission

D Tour dan Perjalanan Trans komited untuk mengekalkan penyelenggaraan kenderaan yang sangat baik. Kepuasan pelanggan sangat penting bagi kami.

Our Vision

D Trans Tour and Travel ingin merealisasikan visi untuk menyediakan perkhidmatan sewa kereta dengan perkhidmatan yang cepat, mesra dan jujur. membina keyakinan bahawa perkhidmatan Pengangkutan dan Perjalanan Trans D bukan hanya untuk menyediakan perkhidmatan sewa kereta biasa, tetapi lebih keutamaan kepada kemudahan pelanggan.

www.dtrans-tourtravel.com

Leave us a comment

Telepon
Whatsapp